Digitális UV nyomtatás

 

Mi az az UV nyomtatás?

Az UV nyomtatás egy innovatív, direkt nyomtatási technológia azok számára, akik igazán exkluzív bútorokat szeretnének. Fotóminőségű nyomatokat tudunk készíteni Önnek bármilyen sík felületre a fától az üvegen a fémen és a műanyagig.

Hol lehet felhasználni az UV nyomtatást?

Lakberendezésben, irodaberendezésben Egyedülálló dekorációt kaphatnak a térelválasztók, bútorok és üvegfelületek.

Bútorlap, fa nyomtatás

Ahhoz, hogy fel tudjuk vinni a fára a kiválasztott képet, speciális fafelület, vagy a meglévő felületek speciális előkezelése szükséges. Ezután a nyomtatás fotó minőséget eredményez, valamint dombornyomású képeket is készíthetünk.

Térhatású UV nyomtatás

4-5 mm vastag üveg vagy víztiszta plexi alapanyagra egyedi technológiával térhatású képet tudunk létrehozni. Különleges háttérvilágítással kombinálva igazán exklúzív hatást érhetünk el.

Üvegnyomtatás

A festéket közvetlenül az üvegre hordjuk fel, vegyszerek vagy bármilyen egyéb anyag felhasználása nélkül. Homokfúvott illetve savmart hatás is elérhető. Az így készült felületek vízés UV állóak, ezért a direkt nyomtatás ablakok, vagy konyhai üvegfelületek dekorálására is alkalmas.

Dibond – aluminium, réz, fém hatás

A nyomtatás szálcsiszolt aluminium szendvicslemezre történik, ami rendkívül tartós és egyaránt használható bel- kültéren is. Az alapanyag lehetővé teszi, hogy különleges aluminium, réz illetve fém hatást érjünk el a nyomtatás során.